Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Street art i Berlin

Gå på opdagelse i byens kreative undergrund

Street art i Berlin / Oplevelser i Berlin
 

Oplev den sprudlende street art i Berlin

Berlin er et sandt paradis for folk med passion for street art og grafitti. Man kan overalt i byen støde på smukke, pudsige, fantastiske kunstværker og statements. Tag de små gader, kig ind i baggårdene og oplev den sprudlende gadekunst i Berlins byrum.

Neurotitan Gallery & Shop

På Rosenthaler Straße ligger Neurotitan Gallery & Shop. Godt gemt i en halvskummel baggård findes kunstshoppen, en spændende butik, der byder på musik, bøger, print og håndtrykte t-shirts. Baggården og opgangen til Galleriet er proppet med street art, grafitti og tags.
Neurotitan Gallery & Shop

Udsmykket betonhuse ved Mehringplatz

På et boligbyggeri ved Mehringplatz er den nederste del af betonhusene udsmykket med malerier af mennesker af forskellige etniciteter. Det viser den mangfoldighed og befolknings sammensætning området rummer.

RAW-Temple

Ved Warschauer Straße station er der udover det velkendte East Side Gallery, RAW-Temple, der er et nedlagt industrikvarter hvor grafittikunsten og kreativiteten får fri plads til at udfolde sig.