Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Berlin street art - kork yogis

Berlin er jo det rene mecca for folk der elsker street art. En stor del af det street art som Berlin er kendt for er selvfølgelig graffiti og de mange store flotte vægmalerier. Men Berlin har meget andet street art at byde på. Det handler blot om at holde øje og gå på opdagelse. 
 
Berlin street art - Kork yogis

Berlin street art - figurer af vinpropper

En af de sjove ting vi er stødt på, gennem en del år, er små figurer lavet af vinpropper som kunstneren pryder en række gadeskiltet med. Små figurer der laver yoga i forskellige positurer. Rigtig fine små kreative kunstværker, der er med til at sætte lidt kulør på gadebilledet. 
 
Inspireret af Slinkachu, en gadekunstner fra London, begyndte en tysk yoga instruktør at sætte de små figurer op i Berlin. Der er gennem årene kommet flere til, ligesom der er kommet figurer der holder et politisk budskab. En række figurer har støttet den tysk-tyrkiske jounalist Deniz Yücel.
 
Så når du står og venter ved lyssignalet et sted i Berlin. Så kig op på skiltene, måske møder du de små figurer.
 

 

 

 

Street art tour i Berlin

Street art workshop i Berlin