Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Urban Spree kunstgalleri

Urban Spree kunstgalleri berlin - oplevelser i Berlin


På Revaller Strasse ligger Urban Spree, der både indeholder et kunstgalleri og udendørs  hæng-ud sted med barer og musik. Et dejligt sted at nyde en sommer eftermiddag. I sommerperioden er der løbende udendørs koncerter og arrangementer.

I området ved Ravaller kommer de farverige berlinske mennesker, de skæve kreative mennesker. Her males graffiti, spilles musik, ryges marijuana. Alt sammen i et fælles rum med plads til forskellighed.
 
I Urban Spree er gæsterne en blanding af lokale og turister i en skøn mangfoldig blanding. Folk er meget åbne og imødekommende som man kender det fra mange andre steder i Berlin. I galleriet er der skiftende udstillinger ligesom det kan købes plakater, bøger og T-shirts. 
 
I urban spree bliver man præsenteret for stor kreativitet, sjov og skæv kunst, dejlige mennesker og en rigtig hyggelig stemning.
 

 

 

Fakta

Urban Spree
Revaler Strasse 99, 10245 Berlin
Se på kort

Website