Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Currywurst Museum

Hvis du er til et lidt anderledes og underholdende museumsbesøg bør du lægge vejen forbi Currywurst Museum. Det ligger kun et stenkast fra Check Point Charlie.

Currywurst museum i berlin / Oplevelser i Berlin

Tyskerne er meget glade for deres wurst. Og de sætter en ære i at servere en særlig krydret sauce til en særlig krydret pølse. Tyskerne er faktisk så glade for deres currywurst at de har et museum dedikeret kun til den. Deutsches Currywurst Museum Berlin.

Slæng dig i den pølseformede sofa

På dette særlige museum kan du få historien om currywurstens tilblivelse, og opfindelsen af den særlige sauce der er favoritdyppelsen til pølsen. Du kan slænge i den pølseformede sofa, få informationer om pølsefortræffeligheder fra en ketchupbeholder og opdage hvor mange og hvilken slags krydderier, der skal bruges for at give saucen den helt særlige smag. Når du er færdig med at fylde dig med informationer om currywursten og saucens fortræffeligheder, kan du fylde dig med selve wursten og saucen i forskellige varianter i museets snackbar.

Til slut kan du shoppe forskellige souvenirs med fra museumsshoppen, de har alt hvad et pølse-elskende hjerte måtte begære.