Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Tips til efterårsferie i Berlin

I Berlin er der oplevelser for en hver - børn, unge, voksne, familie, kærestepar osv. Om man er krigsinteresseret,  shopping, romantiske middage, sightseeing, fest, sjov og ballade så findes det hele i Berlin. Og selv hvis budgettet er stramt kan man få mange oplevelser i Berlin.
Tips til efterårsferie i Berlin

Skal du holde efterårsferie i Berlin og måske have børn eller børnebørn med så kommer vi her med inspiration til oplevelser.

 
East Side Gallery
Har du ikke oplevet East Side Gallery eller er der børn med som ikke har, så er dette en sikker vinder. 1 km gratis kunst på den oprindelige berlinmur. Kunstværkerne er skabt af kunstnere fra hele verden bl.a. de to danske kunstnere Karina Bjerregaard og Lotte Haubart.
 
Sejltur på Spree
Tag en sejltur på floden Spree der går gennem Berlin og oplevet Berlin fra vandet. Der er et stort udvalg af ture og priser og sejltider varierer en del, så det er en god idé at tjekke op på rute og priser og måske bestille turen hjemmefra.
 
Fjernsynstårnet
Med en tur i fjernsynstårnet får I en fantastisk 360 graders udsigt over Berlin. På blot 40 sekunder kører elevatoren 200 meter op. Der er også mulighed for at spise i tårnets restaurant. Der kan man sidde og nyde udsigten hele vejen rundt. Restauranten drejer nemlig og på en halv time har man været hele vejen rundt.
Man kan med fordel købe billetter hjemmefra, da der kan være lang kø.
 
3D minigolf i fluorescerende lys
Schwartzlight minigolf er indendørs minigolf i fluorescerende lys hvor man spiller med 3D briller på. I de mørke lokaler er banerne, vægge og gulv malet i fluorescerende farver, hvilket er med til at gøre spillet lidt sjovere end den normale type minigolf. 
 
Holocaust monumentet
Det 19.000 m2 store mindesmærke af grå betonklodser er bygget for at mindes de jøder, som det nazistiske regime myrdede under anden verdenskrig. Et interessant værk som kan lede tankerne mod gravsten på en kirkegård men samtidig er det et sted hvor der leges og tages billeder.
 
Der er selvfølgelig mange andre oplevelser at få, dette er blot et udpluk af de mange tilbud der er i Berlin. Kig rundt på vores hjemmeside for mere inspiration til jeres efterårsferie i Berlin.