Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Schwarzlicht 3D minigolf i Berlin

3D minigolf i fluorescerende lys

Schwarzlicht minigolf i Berlin

I Kreuzbergs Görlitzer Park ligger Schwartzlight minigolf. Det er en indendørs minigolfbane i fluorescerende lys. Banen ligger i en af parkens bevarede stationsbygninger fra Görlitzer Bahnhof, der blev revet ned midt i 80'erne, hvorefter området blev omdannet til den park vi ser i dag.
Minigolfbanen ligger i en mørk kælder, hvor banerne, vægge og gulv er malet i fluorescerende farver, hvilket er med til at gøre spillet lidt sjovere end den normale type minigolf.

4 temarum
Banen er opdelt i fire rum med hvert deres tema og udsmykning. Det første rum har vægge beklædt med natur og storby i kraftige farver. Andet rum har space-tema. Det tredje rum er meget mørkt og har nogle små lysende prikker, der bevæger sig over gulvet. Med 3D briller på bliver hele dette rum levende og gør det samtidig virkelig svært at ramme noget. Det sidste rum har skate-tema, hvor banerne er bygget op som skate-ramper.

En fed alternativ minigolfoplevelse.

 

Fakta

Schwarzlicht Minigolf Berlin
Görlitzer Str. 1, Görlitzer Park - Se på kort

Schwarzlicht Minigolf hjemmeside