Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Marked på Boxhagener Platz i Friedrichshain

Tag på det skønneste lørdagsmarked i Friedrichshain

Marked på Boxhagener Platz i Friedrichshain

Hver lørdag er der marked på Boxhagener Platz, der ligger i hjertet af Friedrichshain. Et skønt marked, hvor de mange boder byder på kunst, smykker, blomster, ost og en masse andre spændende ting.

Vi brugte et par timer på at slentre rundt på markedet og fik blandt andet købt smykker af en kunsthåndværker, vi fik et længere foredrag og smagsprøver på noget gin, der er destilleret og produceret i Berlin, og endte med at købe en helt fantastisk blåbær-gin med glimmer i. Og så fik vi en god snak med David fra det lokale bryggeri Gorilla Cerveceria Berlin. Han kom til Berlin fra Argentina i 2018, hvor han startede bryggeriet. Han bød på en af hans IPA’er, som er brygget på tyske eksperimentale humlesorter. Meget spændende og en rigtig god øl.


Vi ville rigtig gerne have købt ost, frugt og bær fra de lokale, men vi skulle hjem til Danmark dagen efter. Så det må blive en anden gang.

Omkring markedet ligger der en masse caféer og restauranter, så hvis sulten melder sig, og der skal mere til at stille den end det, der kan findes på markedet, så er der rig mulighed lige i nærheden. Der ligger også en hel del spændende specialbutikker i de omkringliggende gader. F.eks. Big Brobot med gadgets, design-magasiner og t-shirts, og butikken Blackdoorbeauty, der har tusindvis af øreringe.

Kommer du fra den anden ende af Berlin, er det nemmest at tage tog eller u-bahn til Warschauer Straße station og gå derfra.

 

Fakta

Se på kort