Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Bikini Berlin

Spændende shoppingcenter med popupbutikker og udsigt til Zoo

Bikini Berlin / Oplevelser i Berlin

I Berlin er der virkelig mange shoppingcentre og det er langt fra alle, der er lige fantastiske at opholde sig i. Men Bikini Berlin er et af vores foretrukne malls når vi trænger til at søge indendørs. Her er en behagelig atmosfære og akustikken er til at arbejde med.

Her er en god blanding af konceptbutikker, caféer og spisesteder. Går du ind ad den indgang, der er midt i centret vil det første du oplever være en række små popupbutikker fremstillet i træ. De er medvirkende til at give en centret en stemning af kvalitet, bæredygtighed og design.

Bikini Berlin og aberne

Flere af centrets caféer og spisesteder har udsigt til aberne i zoologisk have, som ligger bag ved centret. Fra spisestedet Funk You i stueplan er der en god udsigt til zoo via store vinduer. På tagetagen ligger et andet af centrets spisesteder, SUPER concept space - Shop. Meet. Eat. En hyggelig og uhøjtidelig café, hvor du kan spise frokost eller bare få kaffe og kage, tage en slapper og her er der ligeledes udsigt til aberne.

Hvis du ikke allerede har været i Bikini Berlin, vil vi klart anbefale et besøg her.