Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Alternativ sightseeing i Berlin

Berlin har, som de fleste andre storbyer, rige muligheder for at komme rundt og se byen enten på egen hånd eller med Hop on Hop off busser. Netop Berlin har selvfølgelig også en række mere alternative tilbud når det drejer sig om sightseeing.

Du kan blandt andet se byens seværdigheder ved at køre gennem Berlins gader i en mini-hotrod, tage på en af de utallige guidede cykelture og opleve historiens kuldegys fra Den Kolde Krig eller Berlins blomstrene street art. Eller komme på en Trabant safari.

Alternativ sightseeing i Berlin - Oplevelser i Berlin

Liste over alternativ sightseeing i Berlin

Kør gennem Berlins gader i en mini-hotrod

Turen starter i Revaler Straße 99. Guiden starter med at give en introduktion til bilerne og man kører lidt rundt på pladsen før den guidede sightseeingtur går i gang. På turen kører et hold mini-hotrod biler på række med guiden forrest, gennem Berlin og kommer bl.a. forbi Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt og tv-tårnet. Turen varer 1-2 timer og kræver at man har kørekort (klasse B).
Læs mere om mini-hotrod og køb billet her

Trabant-safari

Kom på den ultimative Trabant sightseeingtur langs muren og oplev de steder, hvor den kolde krig var koldest (eller snarer varmest). Du kører selv bilen og skal derfor have kørekort (klasse B). I kan være op til fire personer i bilen og der er mulighed for at skifte chauffør under turen, så flere af jer kan få fornøjelsen af at køre den klassiske Trabant. Turen varer ca. to timer og starter hos TrabiWorld i Zimmerstrasse 97.
Læs mere om Trabant-safari og køb billet her

Guidet tur på segway

Er du den smarte type, der elsker at køre på Segway? Så er der adskillige udbydere, der tilbyder guidede ture til byens seværdigheder på en sådan. Hvis det er din første gang på en Segway, vil du inden udkørsel få instruktioner og lære hvordan den fungerer. Derefter går turen afsted mod gode photoshoot steder og forbi en række af Berlins største seværdigheder. Der er forskellige ture rundt i byen og de varierer fra 1,5 time. til 3 timer. Turen starter fra Hotel Riverside på Friedrichstraße 106.
Læs mere om Segway-tur og køb billet her

Helikoptertur - oplev Berlin fra oven

Skal du have en oplevelse ud over det sædvanlige kan en helikoptertur være noget for dig. Oplev byens seværdigheder og skyline fra oven og nyd følelse af at svæve over Berlins hustage. Turen afgår fra Terminal D i Schönefeld Lufthavn.
Læs mere om helikopterturen og køb billet her

Cykeltur rundt i byen

Tag på en oplevelsesrig cykeltur langs den tidligere grænse mellem Øst- og Vestberlin. Se resterne af Berlinmuren, tidligere grænseovergange og et af de sidste vagttårne, der stadig står tilbage fra byens opdeling. Turen starter i Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg og varer 3,5 timer.
Læs mere om cykelturen og køb billet her