Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Klunkerkranich rooftop bar

Rooftop bar udformet som en eventyrlig hippiehave med masser af Berlinerstemning, drinks og kærlighed

Klunkerkranich rooftop bar i Berlin

Du kan ikke hente hjælp fra din GPS eller dit bykort og måske farer du vild, men det er besværet værd!

Klunkerkranich er blot en af Berlins mange rooftop barer, hvor du kan nyde Berlin fra oven, drikke kolde drinks og slappe af i solen, men her slutter enhver anden sammenligning. Klunkerkranich har hverken liggestole eller svømmepøl, men til gengæld er der masser af den skæve Berlinerstemning.

Klunkerkranich er en eventyrlig hippiehave, med masser af grønt, hyggelige kroge og hjemmebyggede pallemøbler. Der er tilmed en sandkasse til de små og et godt udvalg af øl, vin og andre drikke, til de store og lidt til maven for alle.

Når det er rigtig varmt i Berlin, er det perfekt at komme op i højden og blive kølet lidt ned. Musiktapetet er alsidigt og det gælder uanset om det er en playliste der kører, en dj der spiller eller livemusik. Der er virkelig noget for alle. 

Klunkerkranich er perfekt om eftermiddagen, når solen står højt, men også når du skal en tur ud i natten. Så snart solen forsvinder, dannes der kø til aftenens event, og der kan være ventetid på at få adgang.

Rooftop bar i Berlin - Oplevelser i Berlin

Find vej til Klunkerkranich

Du finder Klunkerkranich ved at tage U-bahn til Rathaus Neukölln. Derfra skal du gå ind gennem Neukölln Arcaden, som ligger en spytklat fra U-bahn, finde elevatoren (til højre for posthuset) og tag den så langt op du kan. Du ender på en tom parkeringsplads, som du skal krydse og endnu højere op, før du rammer mål.

Karl-Marx-Straße 66, 12043 Berlin. Lige ved U-Bahnstationen Rathaus Neukölln.

www.klunkerkranich.de