Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Die Hackeschen Höfe

Tag på eventyrlig baggårdsshopping i Berlin

Die Hackeschen Höfe i Berlin

Hvis behovet for en pause fra storbyens larm og menneskemængder trænger sig på, kan en tur i Die Hackeschen Höfe give lidt ro og mulighed for at genoplade turistbatterierne. Det hyggelige baggårdskompleks består af otte sammenhængende baggårde.

Design, kunsthåndværk og madspecialiteter

I gårdene ligger der små butikker med design, kunsthåndværk og madspecialiteter. Der er flere smykkebutikker, bl.a. Schmuckwerk hvor der er et stort udvalg af smykker med glassten. Er du på udkig efter en ny hovedbklædning kan du finde inspiration hos Coy Art To Wear. Og i FREI tag Fashion kan du erhverve dig en fancy farvestålende regnjakke. Og så kan du finde Berlinske madspecialiteter i Eat Berlin.

Die Hackeschen Höfe - En 9000 kvadratmeter oase i Mitte

Området, der er beliggende tæt ved Hackescher Markt med indgang fra Rosenthaler Strasse, strækker sig over godt 9000 kvadratmeter.

Den første gård har facader der er flot udsmykket i blå og hvide teglsten, andre gårde har træer og bænke. Omgivelserne sammen med alle specialbuitkkerne gør gårdene til en hyggelig oase med mulighed for at få shoppet design og andre ikke-mainstream ting.