Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser

Gode badesteder i Berlin

Når den varme sommer rammer Berlin, kan det være rart at komme i vandet. Her er nogle gode badesteder i Berlin.

Gode badesteder i Berlin

I Berlin er der gode muligheder for at komme i vandet i løbet af sommeren. Her er udendørs pools og strande, hvor man kan bade i floder og søer.

Strandbad Wannsee
Berlins største og ældste badestrand, Strandbad Wannsee, er mere end 1200 meter lang og 80 meter bred. Strandbad Wannsee byder, udover strand og vand, på stort areal for solbadning, rutschebane, lejeplads og udlejning af strandstole og både. En rigtig badestrand med plads og tilbud til hele familien.
Læs mere om Strandbad Wannsee

Badeschiff Arena
I Treptow, ikke langt fra Oberbaumbrücke, finder du det mere alternative badested Badeschiff, der i den grad er med til at understrege Berlin som en kreativ hovedstad. En flydende pool, og dertil hørende beachbar. Her er der ydermere mulighed for at dyrke morgenyoga eller man kan leje bræt til stand op paddling. Bestemt en oplevelse værd.
Læs mere om Badeschiff Arena

Sommerbad Wilmersdorf
Sommerbad Wilmersdorf er et friluftsbad med plads til både voksne og børn. Der er 50 meters svømmebassin, Udspringertårn med mulighed for at springe fra tre, fem eller 10 meters højde. Her er et børneområde med bassin til børnene og trampoliner.
Læs mere om Sommerbad wilmersdorf