Oplevelser i Berlin - Berlin oplevelser
Aktiviteter i Berlin Arkitektur i Berlin Attraktioner i Berlin Street Art i Berlin Mad og drikke i Berlin Museer i Berlin Pladser og Parker i Berlin Shopping i Berlin Godt at vide om Berlin

Verdens mindste diskotek

Teledisko Berlin - Verdens mindste diskotek

Skab din egen fest på verdens mindste diskotek

I det kreative og kulturelle område RAW på Revaler Straße i Friedrichshain finder du verdens mindste diskotek. Teledisko er en ombygget telefonboks med musikanlæg, lysanlæg, diskokugle og røgmaskine, og den danner rammen om et par minutters klubbesøg på verdens mindste diskotek.

Oplevelsen starter ved at du smider et par euro i boksen og vælger den sang du vil danse til. Herefter går du ind i boksen og kort efter starter musik, lys og røg og du kan lade festen begynde. For et par ekstra euro kan du få et billede eller en video med fra din oplevelse.

 

Vi besøgte Teledisko en varm sommerdag og var to mennesker inde samtidig. Det var virkelig sjovt, men også virkelig varmt. Med tanken om et diskotek, der er så småt, at det næsten ikke eksisterer, tog vi en eftermiddagsdans til Depeche Modes Photograhic.

Teledisko er skabt af Benjamin Uphues tilbage i 2016. Udover boksen i Friedrichshain er der yderligere tre telediskoteker i Berlin.
Læs mere om Teledisko her